Τηλ.::
Κίνα θάλαμοι εκθεμάτων εμπορικών εκθέσεων κατασκευαστής
Changzhou Phoneto Advertising Display Equipment Co., Ltd.

ΥΨΗΛΟΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ.

Αρχική Σελίδα

Changzhou Phoneto Advertising Display Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Changzhou Phoneto Advertising Display Equipment Co., Ltd.

Phone2displayπου καθιερώνονται το 2008, είναι αρχαιότερος προμηθευτής της συνήθειας, των μορφωματικών και φορητών επιδείξεων συνήθειας και εκθέτει τις λύσεις για οποιοδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο γεγονός ή περιβάλλον. Έχουμε 11 έτη εμπειρίας σχεδίου θαλάμων. Η φορητή εστίαση θαλάμων μας πτυσσόμενος και ελαφρύς για να φέρει. Όλο το υλικό που γίνεται από την ποιότητα αλλά το ελαφρύ κράμα αργιλίου με κάποιο φανταστικό σχέδιο για να το κάνει vibrnt και που επαναχρησιμοποιείται ξανά και ξανά. Είμαστε ο μεγαλύτερος του εμπορίου σας σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία γιατί όλα επιδεικνύουν – από τα φορητά σημάδια και τα προϊόντα επίδειξης σε τίποτα λύσεων συνήθειας θέλετε.

Σαν επαγγελματικούς σχεδιαστή και παραγωγό, η επιχείρησή μας συνεχίζει στο φορητό εξοπλισμό επίδειξης έκθεσης, και τώρα κρατάμε τα διάφορα προϊόντα συμπεριλαμβανομένης της λαϊκής επάνω στάσης, σκηνικό υφάσματος έντασης, σκάουμε επάνω τη σκηνή, το πετώντας έμβλημα, το επιτραπέζιο ύφασμα και το ελαφρύ κιβώτιο κ.λπ. διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Τα Phone2display αποτελούνται από μια ενεργητική νέα ομάδα, και ο στόχος μας αυξάνεται την επιχείρησή σας και είναι χρήσιμος όταν μας χρειάζεστε.

Θέλουμε να χτίσουμε τη σφαιρική ομάδα για να εργαστούμε. Η ελπίδα εσείς αγαπά την εργασία μας και χτίζει την επιχειρησιακή έναρξή μας στο εγγύς μέλλον.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Phone2display

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 100000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Το Phone2display είναι αξιόπιστος κατασκευαστής και ο προμηθευτής του θαλάμου σε Changzhou China.Phone2display συνδυάζει το πλεονέκτημα παραγωγής από μόνο του των υποκαταστημάτων, εκμεταλλεύεται τα έτη του εμπορικός και η εμπειρία πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά, συμβάλλει στην προσφορά των περισσότερων καταρτισμένων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσίας στις διεθνείς αγορές. Εστιάζουμε στο υπέρ-περιβάλλον και φορητός σε πολλή χρήση χρονικού υλικού από το δημιουργικό σχέδιο και αυξανόμαστε την επιχείρησή σας. εν τω μεταξύ, χρειαζόμαστε περισσότερη ποιοτική πρότασή σας σχετικά με το σχέδιο και την καινοτομία μας.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Στοιχεία υπηρεσιών

1. ΕΛΕΥΘΕΡΗ υπηρεσία σχεδίου συνήθειας για το θάλαμο έκθεσης/το σύστημα ζευκτόντων

2. Υπηρεσία μισθώματος για το θάλαμο έκθεσης/σύστημα ζευκτόντων σε εσωτερικό

3. Άλλες υπηρεσίες-

Ι. θάλαμος έκθεσης μεταφορών/σύστημα ζευκτόντων από το εργοστάσιο για να εξαγάγουμε το κέντρο, έχουμε ΔΙΚΟΙ μας

μεταφορά

ΙΙ. κατασκεύασμα/θάλαμος Dismentle στο νέο διεθνές EXPO κέντρο της Σαγκάη, και άλλη υπηρεσία,

όπως το αεροδρόμιο πάρτε, το ξενοδοχείο παίρνει την υπηρεσία.

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

1. Παρέχετε ότι συγκεντρώστε και αποσυναρμολογήστε το σύμβουλο

2. Υπηρεσία εξουσιοδότησης: 3 έτη για το πλαίσιο αργιλίου, και υπηρεσία ανατύπων γραφικής παράστασης

Διαδικασία υπηρεσιών

Συνήθεια 3x3 προσφοράς Detian ή μικρός θάλαμος έκθεσης 3x4 που σχεδιάζει τη φορητή επίδειξη θαλάμων εμπορικών εκθέσεων από το εργοστάσιο της Σαγγάης

 

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Είμαστε ένα εργοστάσιο θαλάμων. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου, την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα εκτύπωσης. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2008 και έχει την εκτενή εμπειρία στη διαφήμιση της επίδειξης. Πρέπει ακριβώς να μας πείτε τις ανάγκες σας, θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση. Και θα χτίσουμε και θα πάρουμε τις φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουμε πριν από την αποστολή. Σιγουρευτείτε ότι 100%.And δοκιμάζουν το καλύτερό μας για να καλύψουν τις απαιτήσεις παράδοσής σας. Είμαστε εργοστάσιο, θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή και θα γίνουμε ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.

 

Changzhou Phoneto Advertising Display Equipment Co., Ltd.
2-β-3, μια ζώνη, βόρειος δρόμος No.1 Qingyang, περιοχή Tianning, πόλη Changzhou
Τηλ.::86-519-85853701
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας θάλαμοι εκθεμάτων εμπορικών εκθέσεων προμηθευτής. © 2019 - 2020 tradeshow-exhibitbooths.com. All Rights Reserved.